Egyből itt az elején leszögezném, hogy minden megrendelésünk TELJESEN egyedi ezért sem tudunk a honlapra árat feltenni, keressenek minket bizalommal és kérjék személyre szabott árajánlatunkat.

A honlap ezen részén eddigi munkáinkat tekinthetik meg referencia képpen, különböző csoportokba szedve mivel így a legegyszerűbb bemutatni őket. Az oldalon egy valamiről még nem esett szó, ez pedig a tömeggyártás, ezekkel a gépekkel teljes mértékben kivitelezhető a több száz darabos megrendelés is, úgy hogy a minőség rovására nem megy a mennyiség. Amennyiben havi rendszerességgel szeretne gyártatni nagyobb tételszámú alkatrészt, panelokat, perforációkat vagy modelleket a legjobb helyen jár. A felhasználható anyagok tárháza szinte teljesen korlátlan gondolok itt a táblásított vagy tömbösített faanyagokra, pozdorja bútorlapokra, HDF és MDF lapokra, műanyag táblákra, öntőforma mesterpozitívjához használatos habokra és a fémekre de még hosszan sorolhatnám. De mik is készülhetnek ezekből?- Tesszük fel a kérdést. Perforált lemezek, ajtófrontok, térelválasztók, különböző burkolatok, falpanelok, 3D-s faragások, domborművek, mesterpozitívok stb., de az a legegyszerűbb, kedves Látogató, ha egy picit lejjebb teker az oldalon és kedvére szemezgethet az általunk nyújtott lehetőségekből.

Egy tervezőnek, egy manufaktúrának vagy egy vállalatnak a legféltettebb kincse az újonnan megálmodott, megtervezett termék vagy alkatrész. Nálunk prototípus gyártás is folyik, ez természetesen a legnagyobb titokban, titoktartási szerződéssel.
Kérje személyre szabott árajánlatát.

 Öntőformák mesterpozitívjai

A következő munkáinkat, ebben a kategóriában, szerénység nélkül nevezhetjük komoly referenciáknak. Engedjék meg, hogy itt megragadjam az alkalmat és szeretném megköszönni az IVANKA Factory-nak az eddigi bizalmat. Ha Budapesten járunk több helyen is találkozhatunk olyan elemekkel amiknek a készítéséből oroszlán részt vállaltunk.

Például a zsalurendszer meghatározó elemeinek készítése, amit az IVANKA Factory az új Puskás Ferenc Stadion építésének bizonyos fázisaiban használt.Hazai munkáink közül első helyen, a mi szemünkben a Groupama stadion előtti beton labdának a tervezése és a mesterpozitíjának készítése áll. A modellezés szakmai kihívást jelentett, amit végül sikerült megoldani és a tervek azóta is a cég szellemi tulajdonát képezik.

Ha az embernek fürdeni támadna kedve és esetleg ellátogatna a Rudas fürdőbe, ahol a külső burkolaton lévő mintának a pozitívja is a mi házunk táján készült.

Innen nem kell messzire menni, csupán a Duna másik oldalára, az Országház elé. Itt találunk ugyanis egy öntöttvas korlátot, mely nélkülünk nem biztos, hogy ott állna.

Perforációk

Sokféle felhasználásuk létezik, takaróelemek, bútorajtók és térelválasztók készülhetnek belőlük. A mintázatuk teljesen személyre szabható, szinte végtelen, akár egy internetről kiválasztott kép alapján is el tudjuk készíteni, nagyon jól feldobják egy lakás, vagy egy ház hangulatát.

Faragások, Domborművek, Kotúrmarások

Ilyen jellegű megrendelésekkel általában lakberendezők, kivitelezők, asztalos cégek és mesteremberek keresnek meg minket. Az utóbbi időben viszont díszletépítő cégektől is kapunk megrendeléseket, egyéni igényeik megvalósításához. Csak pár filmet említenék amikhez díszletrészleteket készítettünk: ilyen volt a Mentőexpedíció, a most érkező Terminátor és egy Alien sorozat. Végül beszéljenek helyettünk a képek.

 

 

Amikor sokat kellett…

Szeretjük az ilyen jellegű megrendeléseket, kidolgozhatjuk a saját technológiánkat a megoldásra, gyártásra. Társasjátékok táblái, zsalurendszerek íves elemei, szabvány bútorok alkatrészei és egyéb formák készültek nálunk, de mint, ahogy eddig is minden egyedi igények szerint.

 

Prototípusok

Vannak olyan munkáink is melyekről nem tudunk képet mutatni. Ezek legtöbbször prototípusok vagy titoktartási szerződéssel készülő darabok. Ha valakinek eddig kétségei lettek volna ilyen téren, az is nyugodtan felveheti velünk a kapcsolatot, ebben a kategóriában készülő munkáinkat a teljes diszkréció jellemzi.

 

Köszönjük, hogy elolvasta az eddigieket, reméljük meg tudtuk győzni, bármit is keres vagy szeretne elkészíttetni, keressen minket bizalommal. Ezekkel a rövid beszámolókkal szerettük volna átadni azt az érzést, hogy ezt abszolút szenvedély szinten szeretjük csinálni és mindig is így fogunk hozzá állni, ez segít abban, hogy bármilyen problémára megoldást  találjunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Útvonaltervezéshez kattintson ide.